ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timişorenii ajută Gălăţenii

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primăria Municipiului Timişoara are un compartiment special care se ocupă cu ajutorul în situaţii de urgenţă şi voluntariatul necesar în aceste situaţii. Iniţiativele lor nu vizează doar judeţul Timiş ci toată ţara. Astfel, aceştia au decis să ia iniţiativa de a strânge fonduri de la firme pentru ajutorarea sinistraţiilor din judeţul Galaţi. Sinistraţii sunt afectaţi destul de serios de inundaţiile din zonă.

Din păcate doar două firme au decis să ia parte la iniţiativă, Cerealcom şi Euro Consulting Trans care au donat împreună 10 tone de făină. Tirul a plecat din Timişoara astăzi, 8 octombrie la ora 13.  Acesta este al doilea transport de ajutoare trimis de Municipiul Timişoara sinistraţiilor din Galaţi. Penultimul transport a fost trimis în 25 septembrie.

Autorităţiile locale din judeţul Galaţi vor prelua transportul şi se vor ocupa ca tonele de făină să ajungă la sinistraţi.

 

Sursa foto: www.mediafax.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore