Angajaţi ai Primăriei Timişoara luaţi la întrebări de poliţişti. Funcţionarii au retrocedat ilegal o clădire clanului Cârpaci

0
566
primaria timisoara

În cursul lunii octombrie 2013, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu avizul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara au dispus începerea urmăririi penale faţă de cinci persoane, actuali şi foşti angajaţi ai Primăriei Timişoara, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu în formă calificată.

Din cercetările oamenilor legii, suspecţii, pe parcursul anului 2004, în calitate de membrii ai comisiei de restituire a unui imobil din Timişoara, ar fi restituit şi corpul B al clădirii respective, deşi acesta nu fusese dobândit de proprietar printr-o decizie a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care viza doar corpul A. Din primele cercetări ale poliţiştilor s-ar părea că şi primul imobil, corpul A, ar fi fost retrocedat nu tocmai pe cele mai legale căi însă ancheta se află în continuare în derulare.

Prin ordonanţa procurorului, poliţiştii au aplicat sechestru asigurator asupra mai multor bunuri mobile şi imobile ale suspecţilor, primarul Timişoarei – unul dintre cei mai înflăcăraţi luptători împotriva mafiei imobiliare din Capitala Banatului – fiind de părere că e bine că încet-încet să mişcă lucrurile chiar dacă asta înseamnă ca e nevoie să „pice capete” din Primărie.

„Apreciez că justiţia din ţara noastră îşi face treaba şi unde este necesar” a declarat Robu la aflarea acestei noutăţi. “Aduc toate asigurările timişorenilor că atâta vreme cât voi fi Primar al Timişoarei, îi voi servi NUMAI ŞI NUMAI PE EI şi că NICIUN CLAN -nici de rromi, şi nici de români sau de alte etnii sau combinaţii de etnii – nu va jefui Timişoara aşa cum au jefuit-o din 1990 încoace!” declara Robu în urmă cu nici două săptămâni.

Spune-ţi opinia civilizat!