Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

10 tone de material antiderapant folosite în primele 12 ore de la debutul operaţiunii de deszăpezire, la Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Utilajele destinate deszăpezirii din Timişoara sunt menţinute în permanenţă în stare de funcţionare pentru a interveni imediat ce situaţia o impune.

Activitatea de curăţare şi transport a zăpezii se efectuează cu prioritate pe arterele principale de circulaţie, pe podurile ce traversează canalul Bega, în principalele intersecţii şi treceri pietonale, pe traseele mijloacelor de transport în comun şi în alte locuri publice (Piaţa Victoriei, Piaţa Unirii, Piaţa Traian etc.), de firmele Retim Ecologic Service şi Drumuri Municipale Timişoara.

Având în vedere faptul că operatorii care efectuează activitatea de deszăpezire în municipiul Timişoara au încheiate convenţii cu Administraţia Naţională de Meteorologie, acţionează preventiv pentru preîntâmpinarea depunerii stratului de zăpadă şi a formării poleiului.

Astfel, dacă în partea de nord a municipiului, Retim-ul a intervenit încă de la apariţia ninsorii, respectiv azi-noapte în jurul orei 00:00, cu un număr de 3 utilaje pentru împrăştierea materialului antiderapant, fiind folosită o cantitate de 8 tone, de cealaltă parte a oraşului, la sud de Bega, Drumuri Municipale S.A. a intervenit tot la aceeaşi oră, cu 2 utilaje pentru împrăştierea materialului antiderapant, fiind folosită o cantitate de 1,5 tone.

 

 

 

Foto:academiacatavencu.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare