Robu demontează ipoteza că el ar fi în vizorul DNA. Cum explică, DETALIAT, perchezițiile de la Primărie VIDEO

- Advertisement -

Acuzat de o parte a presei că ar avea legătură directă cu cazurile vânzării imobilelor din patrimoniul Statului Român și al Primăriei Timișoara, către diferite persoane, fie că vorbim de procurori, judecători, polițiști, avocați, și alte ”somități”, inclusiv clanurilor de țigani, în baza Legii 112/1995, primarul capitalei Banatului a oferit în cadrul unei conferințe de presă, o serie de detalii atât în ceea ce privește modul în care s-au desfășurat perchezițiile, cât și despre felul cum a sesizat chiar el Poliția și Parchetul din Timișoara, cu privire la posibilele ilegalități apărute în astfel de cazuri.

”Există un individ, nu îi dau numele care e prea neimportant şi l-aş face important, care se dă ziarist şi nu are nicio legătură cu presa de fapt, care a promovat ideea că de nu ştiu câte ori în Primăria Timişoara s-ar fi făcut percheziţii. Ştiţi foarte bine că au mai fost încă două veniri în primărie ale unor reprezentanţi ai DNA pentru a lua declaraţii unor angajaţi din primărie. Niciodată nu s-a întâmplat nimic la cabinetul primarului, aşa cum au încercat unii să prezinte, încercând să mă introducă pe mine în ecuație. Niciodată nu s-a făcut nicio percheziţie în niciun loc din primărie până săptămâna trecută, când, cu mandat de la DNA, o echipă de la poliţie s-a prezentat și a procedat super-civilizat, a arătat mandatul, mi-a cerut să întrerup activitatea cu publicul în camera unde urma să aibă loc percheziţia, camera 30, şi apoi şi-a văzut de treabă până seara pe la ora nouă și ceva. În orice caz, totul s-a întâmplat aşa cum trebuie să se întâmple astfel de lucruri. E firesc ca atunci când există sesizări de nereguli să se procedeze inclusiv la percheziţi”, a explicat edilul orașului de pe Bega.

Robu susține că el nu are nicio implicare. ”Nici măcar nu a trebuit să semnz vreun document. Mi s-a spus că nu trebuie și, prin urmare, am plecat spre casă”, a spus primarul, care a explicat apoi cum, în anul 2013, prin două adrese transmise chiar de el către Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara, respectiv către Inspectoratul de Poliție al județului Timiș, cerea verificarea instrăinării ilegale a imobilelor care au fost cândva în posesia Primăriei Timișoara.

Urmărește înregistrarea video de mai jos pentru a afla cum a ajuns edilul să depună cele două solicitări și de ce i-ar vrea după gratii pe toți cei implicați în acest tip de cauze.Tot în cadrul acestui material video puteți afla și ce spune primarul Timișoarei despre finanțarea echipei Politehnica Timișoara în vremea lui Marian Iancu, sau despre contractele pentru spații verzi.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=uucVugOE-D4&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare