Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPrimăria Timişoara, BANI pentru construcţia sălii polivalente de 16.000 de locuri. Anunţul...

Primăria Timişoara, BANI pentru construcţia sălii polivalente de 16.000 de locuri. Anunţul primarului Robu

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

A promis în urmă cu câteva luni că Timişoara va avea sală polivalentă de 16.000 de locuri precum cea promisă de Compania Naţională de Investiţii pe vremea guvernului Grindeanu şi se ţine de cuvânt, chiar dacă alocarea de bani de la bugetul central nu mai este nici măcar la stadiul de promisiune. Vorbim despre primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care astăzi, le-a cerut consilierilor locali să aprobe alocarea a 400.000 de lei de la bugetul local al Timişoarei, pentru întocmirea documentaţiei necesare construirii sălii polivalente de mari dimenisiuni, pe care a promis acum câteva luni că o va construi la Timişoara, dacă locaţia aleasă de Compania Naţională de Investiţii va fi cea propusă de Consiliul Judeţean Timiş, la Giroc.

„Putem să luăm credit dobânzile sunt foarte mici acum. Aţi auzit declaraţiile făcute, nici nu s-a mai pomenit de programul anterior care promitea o sală de 16.000 de locuri la Iaşi, una la Timişoara, una de 5.000 de locuri la Oradea şi una la Constanţa. Nu discut politic, discut pur şi simplu despre faptul că ministrul a declarat că se va face o sală în Bucureşti, una în centrul ţării şi una nu ştiu pe unde. Noi vom fi Capitala Europeană a Culturii şi nu cred că putem lăsa oraşul numai cu Sala Olimpia şi cu sala Politehnica, care sigur că se va termina după ce se despăşesc dificultăţile. (…) Dar este o sală de 3.000 de locuri în care nu putem să organizăm evenimente de anvergură şi vă propun acest amendament. Sigur că nu vom putea face studiul de fezabilitate în acest an ca să cheltuim toţi banii. Nu ne trebuie foarte mulţi acum, se va continua lucrul la SF plus PT în 2018 şi vom aloca bani mai mulţi în 2018„, a declarat primarul Nicolae Robu în plen. Conform discuţiilor din cadrul şedinţei, pentru anul 2018 vor fi alocaţi un milion de lei pentru obiectivul sportiv. Amendamentul a trecut cu 15 voturi pentru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare