Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Jandarmii Grupării Mobile din Timişoara, MEDALIAȚI la Campionatul Naţional de Unifight

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La finalul lunii aprilie, municipiul Oneşti (judeţul Bacău) a găzduit cea de-a X-a ediție a Campionatului Naţional de Unifight, competiţie la care au participat şi patru subofiţeri din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Glad Voievod” din Timișoara, alături de sportivi din toate structurile Ministerului Afacerilor Interne.

La ediţia din acest an, plutonierul major Ionuț Nedela a obţinut două medalii, una de argint la full-contact şi una de bronz la light-contact, categoria 90 kg. Tot în cadrul acestei competiţii, la full-contact, plutonierul Claudiu Halapciug a obţinut medalia de bronz la categoria 70 kg.

Medaliile obţinute de către aceştia sunt meritorii, prin prisma faptului că cei doi jandarmi timişoreni au participat pentru prima dată la un concurs de acest gen. Aceștia se antrenează împreună cu colegii lor la sala de sport a Grupării, ajutaţi fiind de antrenorul acestora, plutonierul adjutant Remus Tufă.

Competiţia de Unifight, desprinsă din disciplina pentatlonului militar, reprezintă un sistem sportiv dinamic, antrenant, inclus în pregătirea profesională a cadrelor din structurile specializate ale M.A.I., ce permite antrenarea complexă a tuturor calităţilor fizice şi abilităţilor în lupta corp la corp.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore