Jandarmii Grupării Mobile din Timişoara, MEDALIAȚI la Campionatul Naţional de Unifight

- Advertisement -

La finalul lunii aprilie, municipiul Oneşti (judeţul Bacău) a găzduit cea de-a X-a ediție a Campionatului Naţional de Unifight, competiţie la care au participat şi patru subofiţeri din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Glad Voievod” din Timișoara, alături de sportivi din toate structurile Ministerului Afacerilor Interne.

La ediţia din acest an, plutonierul major Ionuț Nedela a obţinut două medalii, una de argint la full-contact şi una de bronz la light-contact, categoria 90 kg. Tot în cadrul acestei competiţii, la full-contact, plutonierul Claudiu Halapciug a obţinut medalia de bronz la categoria 70 kg.

Medaliile obţinute de către aceştia sunt meritorii, prin prisma faptului că cei doi jandarmi timişoreni au participat pentru prima dată la un concurs de acest gen. Aceștia se antrenează împreună cu colegii lor la sala de sport a Grupării, ajutaţi fiind de antrenorul acestora, plutonierul adjutant Remus Tufă.

Competiţia de Unifight, desprinsă din disciplina pentatlonului militar, reprezintă un sistem sportiv dinamic, antrenant, inclus în pregătirea profesională a cadrelor din structurile specializate ale M.A.I., ce permite antrenarea complexă a tuturor calităţilor fizice şi abilităţilor în lupta corp la corp.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img