Gruparea Mobilă de Jandarmi a Timişoarei, va asigura sâmbătă, cu un efectiv de aproximativ 50 de jandarmi, măsurile specifice de asigurare a ordinii publice cu prilejul partidei de fotbal, dintre echipele Ripensia Timișoara ASU Politehnica Timișoara.

Meciul dintre cele două echipe timişorene se va disputa începând cu ora 16:00, iar accesul spectatorilor în tribunele arenei se va face de la ora 14:00.

Jandarmeria aminteşte celor care vor participa la competiţiile sportive că trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine în apropierea şi în incinta arenelor sportive.

Spectatorii nu au voie să introducă în arenă, băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel ori la violenţă.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

2 COMENTARII

  1. Sper sa bata Ripensia, sa le scoata figurile din cap pupincuristilor sponsorizati ilegal de psd (printre altii).

Comments are closed.