Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportJandarmii, pregătiți de ”tărăboi” pe stadionul Dan Păltinişanu! Câți oameni ai legii...

Jandarmii, pregătiți de ”tărăboi” pe stadionul Dan Păltinişanu! Câți oameni ai legii asigură ordinea la ”Ripi” – ASU

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Gruparea Mobilă de Jandarmi a Timişoarei, va asigura sâmbătă, cu un efectiv de aproximativ 50 de jandarmi, măsurile specifice de asigurare a ordinii publice cu prilejul partidei de fotbal, dintre echipele Ripensia Timișoara ASU Politehnica Timișoara.

Meciul dintre cele două echipe timişorene se va disputa începând cu ora 16:00, iar accesul spectatorilor în tribunele arenei se va face de la ora 14:00.

Jandarmeria aminteşte celor care vor participa la competiţiile sportive că trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine în apropierea şi în incinta arenelor sportive.

Spectatorii nu au voie să introducă în arenă, băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel ori la violenţă.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare