Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un cetățean rrom, tăiat pe gât și pe mâna stângă, după o altercație în familie

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara a avut parte de un caz mai puțin obișnuit. Ieri, în jurul orei 16, acesta aa fost solicitat să se deplaseze pe strada Energiei din Timișoara, acolo unde a început o nouă dispută într-o familie de rromi. După ce jandarmii au ajuns la fața locului, au fost informați de către un echipaj al Ambulanței Timiș deja prezent la fața locului, că un cetățean rrom era tăiat cu cuțitul pe antebrațul mâinii stângi și la gât.

Rănile și le-a provocat însă singur după o altercație cu mama sa pe care, probabi, încerca să dea vina. Demascat și față-n față cu jandarmii timișoreni, cetățeanul de etnie rromă a avut un acces de furie și a încercat să-i lovească pe aceștia cu un par.

Intervenția promptă a jandarmilor cu ajutorul mijloacelor din dotare a dus la imobilizarea tănârului de 29 de ani, care a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara pentru a primi îngrijiri medicale. După primirea tratamentului, bărbatul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Jebel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...