ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Peste 1200 de sancțiuni contravenționale și 87 de infracțiuni, cifrele polițiștilor timișeni în cadrul acțiunii „Blocada”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nu mai puțin de 1226 de sancțiuni contravenționale în valoare de 250.000 de lei și 87 de infracțiuni este bilanțul polițiștilor timișeni din ultima săptămână, aplicate în cadrul acțiunii Blocada. Sub coordonarea Inspectoratului General al Poliției Române, polițiștii timișeni au susținut în perioada 20-26 august acțiuni pentru prevenirea faptelor antisociale și siguranța traficului.

În urma acțiunilor au fost depistate două persoane urmărite, dar și două autovehicule sustrase. La nivelul județului Timiș au acționat aproximativ 500 de polițiști, dintre care 285 de la ordine publică, 90 de la rutieră, 60 de la investigații criminale și 38 de la transporturi. Dintre cele 87 de infracțiuni constatate, 21 au fost de natură judiciară și aproape 38 la regimul circulației rutiere, 51 fiind constatate în flagrant delict.

Nu mai puțin de 81 de permise de conducere au fost reținute în vederea suspendării, dintre care 9 pentru consum de alcool, 17 pentru viteză, fiind retrase 33 de certificate de înmatriculare.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore