Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialVoltaj, Anda Adam sau Puya, printre cele mai așteptate nume la zilele...

Voltaj, Anda Adam sau Puya, printre cele mai așteptate nume la zilele orașului Sânnicolau Mare

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sânnicolau Mare va îmbrăca din nou straie de sărbătoare. Dacă acum puțin mai mult de o lună în cel mai vestic oraș al țării era mare fast din pricina Festivalului Verii, de această dată, la începutul lunii viitoare, în perioada 4-6 septembrie, vor fi sărbătorite zilele orașului. Ca și data trecută, când pe scena teatrului de vară urcau artiști cunoscuți de pe meleagul carpatin precum Pepe,  de această dată alți interpreți sonori vor răspunde prezenți în fața sânmicloșenilor.

Ziua de vineri va fi dedicată în exclusivitate muzicii populare. Florin Ionaș – Generalul, împreună cu Lele Crăciunescu, Claudia Ionaș, Ionuț Langa, Laurențiu Lazăr, Cristi Sălășan, Elena Lucaci și Diana Selagea, vor fi artiștii care vor cânta pentru cei care vor lua parte la zilele orașului Sânnicolau Mare. Cum se obișnuiește de obicei, sâmbătă vor urca pe scena din spatele castelului Nako cele mai sonore nume ale muzicii din România. Anda Adam, Puya, Vescan, Doddy, Anastasia, Esther, DJ Wicked și DJ Amy vor fi printre cei care îi vor face să se simtă bine pe unii sânmicloșeni, cel mai așteptat fiind de departe recitalul pe care îl va oferi Voltaj.

Duminică, în ultima zi a sărbătorii, dedicată stilului muzical pop operă, cvartetul Arpeggione, Marcel Pavel, Ianna Novac, Trio Zamfirescu și Adrian Nour, vor trage cortina asupra ediției din 2015 a zilelor orașului Sânnicolau Mare.

Foto: Facebook / Bogdan Istode Photography

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Trei barbati din Afganistan, opriţi la frontiera! Au vrut sa treaca, pe jos, in Ungaria

Aseară, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, au depistat...

Accident la Sannicolau Mare. Trei masini au intrat in coliziune, trei oameni raniti

Accident în această dimineață, în Timiș. Trei mașini, din care una parcată, au intrat...

Garaj cuprins de flacari la Sannicolau Mare

Panică în Sânnicolau Mare, astăzi, după ce un garaj a luat foc. Pompierii nu...