Echipajele Poliţiei Rutiere conduse de comisarul șef Dumitru Domaşnean, au desfăşurat astăzi între orele 12:00-14:00, o acţiune de prevenire şi sancţionare a pietonilor indisciplinaţi în patru locaţii din oraş. Cei mai mulţi pietoni care au traversat strada prin loc nepermis au fost în zona Centrului Comercial Iulius Mall, unde poliţiştii au dat zeci de sancţiuni, aceastea fiind de 105 ron în 48 de ore, iar în cazul neachitării în termen, amenda se dublează.

Tot în cadrul acţiunii de azi, poliţiştii au împărţit pliante prin care vor să atragă atenţia celor ce traversează strada prin loc nepermis, că viaţa lor este mult mai importantă şi nu merită riscurile la care se expun atunci când NU traversează strada pe trecerile de pietoni. Politiştii informează că astfel de acţiuni vor avea loc şi în zilele următoare.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.