Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Pietonii indisciplinaţi sancţionaţi de poliţiştii rutieri la Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Echipajele Poliţiei Rutiere conduse de comisarul șef Dumitru Domaşnean, au desfăşurat astăzi între orele 12:00-14:00, o acţiune de prevenire şi sancţionare a pietonilor indisciplinaţi în patru locaţii din oraş. Cei mai mulţi pietoni care au traversat strada prin loc nepermis au fost în zona Centrului Comercial Iulius Mall, unde poliţiştii au dat zeci de sancţiuni, aceastea fiind de 105 ron în 48 de ore, iar în cazul neachitării în termen, amenda se dublează.

Tot în cadrul acţiunii de azi, poliţiştii au împărţit pliante prin care vor să atragă atenţia celor ce traversează strada prin loc nepermis, că viaţa lor este mult mai importantă şi nu merită riscurile la care se expun atunci când NU traversează strada pe trecerile de pietoni. Politiştii informează că astfel de acţiuni vor avea loc şi în zilele următoare.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=niYP3qVGsfc&feature=youtu.be]

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare