bizonul-cu-Lamborghini-2

Cu siguranţă vă mai amintiţi de italianul Marco Pisani, deținătorul unui Lamborghini Huracan, care s-a obișnuit să încalce legislația. Pentru el trecerile de pietoni, sunt o necunoscută. ,,Broasca”, cu ceva timp în urmă ameninţa poliţiştii de la rutieră, că le ia ,,glanda cu şundreaua”, pentru că, au avut TUPEUL să-i reţină permisul de conducere, după ce acesta a trecut pe culoarea roşie a semaforului. Nu este pentru prima dată când italianul, este surprins că parchează bolidul nonșalant pe trecerile de pietoni în mai multe zone din oraș.

În această seară în jurul orei 20:00, un echipaj al Poliţiei Locale Timişoara, l-a surprins pe acesta parcat ilegal. Unde credeţi? Tot pe trecerea de pietoni, în zona Pieţei Traian, chiar vis-a-vis de Parcul Poporului. Poliţiştii locali i-au aplicat ,,Bizonului din Italia” un colant autoadeziv pentru parcare neregulamentară şi a fost sancţionat contravenţional.

1 COMENTARIU

  1. sanctiunea a constat in completarea unui proces verbal, ramine de vazut daca o sa si plateasca ceva, tinind cont ca masina este inmatriculata in Italia si proprietarul nu poate fi identificat si obligat sa plateasca.

Comments are closed.