ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Politistii locali timisoreni, mai eficienti decat cei din IPJ Timis. Au gasit un copil pierdut, in timp RECORD

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un copil în vârstă de doar 13 ani a fost dat dispărut de rudele sale în jurul prânzului, în zona Facultății de Stomatologie din Timișoara. După numai câteva zeci de minute, minorul a fost găsit de polițiștii locali în Zona Lipovei.

Joi, 21 martie 2019, în jurul prânzului, mama și bunica unui puști în vârstă de 13 ani au sesizat secția 1 Poliție despre dispariția minorului, faptă care s-a petrecut în timp ce familia l-a adus la medicul stomatolog, pentru un consult.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Reclamații Sesizări, aflați în patrulare în zona Lipovei din capitala Banatului l-au identificat pe copil în jurul orei 13:30, în fața unui magazin situat pe Calea Sever Bocu, nr. 31, deci la o distanță considerabilă față de locul din care a dispărut.

”Copilul se afla inițial cu mama și bunica la Facultatea de Stomatologie din Timisoara, unde venise la un consult. La scurt timp a dispărut, într-o clipă de neatenție. Minorul a fost găsit de polițiștii locali în stare bună, comunicativ, el fiind predat părinților care și-au exprimat bucuria că a fost găsit într-un timp atât de scurt”, au comunicat reprezentanții Direcției Poliția Locală Timișoara.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore