Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAproape trei TONE de cereale! Atât au vrut să fure hoții, de...

Aproape trei TONE de cereale! Atât au vrut să fure hoții, de pe un câmp din Dudeștii Noi

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Oamenii legii de la Postul de Poliţie Dudeştii Noi efectuează cercetări faţă de patru persoane, cu vârste între 29 şi 44 de ani, bănuite de furt de cereale. Luni, 3 noiembrie 2014, în jurul orei 15:00, cei în cauză au fost depistaţi, în flagrant, de poliţişti în timp ce sustrăgeau şi încărcau într-un atelaj cereale (porumb ştiuleţi) de pe un teren agricol situat pe raza localităţii Dudeştii Noi.

De la faţa locului, poliţiştii au ridicat 2.700 de kilograme de cereale, însă prejudiciul a fost recuperat în totalitate, întreaga cantitate de cereale fiind predată păgubitului.

Cei patru hoți s-au ales acum cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

Foto: panoramio.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare