Şoferi fără permis sau cu dreptul de a conduce suspendat. Vezi ce mai găsesc poliţiştii prin traficul din Timiş

- Advertisement -

Miercuri, 23 aprilie 2014, poliţiştii Secţiei 12 Rurale Periam au depistat un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Variaş, în timp ce conducea un moped neînmatriculat pe străzile din Variaş. În urma verificărilor efectuate în baza de date, oamenii legii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tot ieri, un alt caz a atras atenţia poliţiştilor, de data aceasta a celor de la Secţia 4 Rurală Peciu Nou – Postul de Poliţie Giulvăz. Oamenii legii au oprit pentru control, în jurul orei 9:15, un autoturism care se deplasa pe D.C. 140, pe raza localităţii Ivanda. Procedând la verificarea şoferului, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din localitatea Ivanda, în bazele de date, poliţiştii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

După doar o oră şi câteva inute, a fost rândul poliţiştilor Serviciului Rutier să facă o nouă astfel de „descoperire”. Aceştia au oprit pentru control, pe D.C. 152, un moped condus de un bărbat în vârstă de 57 de ani, din localitatea Giroc. Poliţiştii au procedat la verificarea şoferului în baza de date, constatând că acesta are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din data de 25 martie 2014.

În toate cele trei cazuri, poliţiştii au întocmit pe numele şoferilor dosare penale pentru infracţiunile comise.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img