16-octombrie-2021
AcasăExclusivDosar penal după o partidă de vânătoare unde în loc de mistreţi...

Dosar penal după o partidă de vânătoare unde în loc de mistreţi au ucis un câine

Încident în timpul unei partide de vânătoare în zona Recaş, unde un animal nevinovat a fost ucis de nişte oameni care susţin că s-au speriat.

Grupul format din aproximativ 15 vânători ieşise la prins mistreţi, însă a sfârşit prin a ucide câinele unui cioban de la o stână. Deşi ar fi putut trage în aer un foc de avertisment care probabil ar fi speriat animalul, vânătorii au decis că este nevoie să tragă direct în câine. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş a confirmat incidentul şi a informat Vocea Timişului că în cauză s-a întocmit dosar penal pentru uz de armă fără drept.

Din declaraţiile făcute de cei audiaţi, vânătorii ar mai fi avut probleme cu câinii din zonă şi în trecut. Aceștia susțin ca, câinii ciobanilor le sperie vânatul, dar totuși nu credem ca asta era soluția pentru a alunga câinele de acolo.

Foto: arhivă

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente