Încident în timpul unei partide de vânătoare în zona Recaş, unde un animal nevinovat a fost ucis de nişte oameni care susţin că s-au speriat.

Grupul format din aproximativ 15 vânători ieşise la prins mistreţi, însă a sfârşit prin a ucide câinele unui cioban de la o stână. Deşi ar fi putut trage în aer un foc de avertisment care probabil ar fi speriat animalul, vânătorii au decis că este nevoie să tragă direct în câine. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş a confirmat incidentul şi a informat Vocea Timişului că în cauză s-a întocmit dosar penal pentru uz de armă fără drept. Din declaraţiile făcute de cei audiaţi, vânătorii ar mai fi avut probleme cu câinii din zonă şi în trecut. Aceștia susțin ca, câinii ciobanilor le sperie vânatul, dar totuși nu credem ca asta era soluția pentru a alunga câinele de acolo.

Foto: arhivă

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.