Miercuri, 1 aprilie 2015, în jurul orei 14:00, o tânără în vârstă de 18 ani a fost reţinută de agenţii de pază ai unui supermarket din Timişoara, după ce ar fi trecut de casa de marcat având asupra sa mai multe produse alimentare şi nealimentare neachitate. Prejudiciul în valoare de aproape 400 de lei a fost recuperat în totalitate de poliţiştii Secţiei 4 Timişoara, bunurile fiind predate păgubiţilor.

Tot ieri, de ”Ziua păcălelilor”, dar mai târziu, în jurul orei 17:30, poliţiştii aceleiași Secţii 4, din capitala Banatului, au întocmit acte procedurale unei alte tinere în vârstă de 18 ani, care a fost depistată într-un supermarket, având asupra sa mai multe produse alimentare care nu ar fi fost achitate. Valoare bunurilor este de peste 300 de lei.

În aceeaşi zi, oamenii legii de la Secţia 5 Timişoara au fost solicitaţi să intervină, întrucât agenţii de pază ai unui supermarket au reţinut o femeie în vârstă de 42 de ani, care ar fi trecut de casa de marcat având asupra sa mai multe produse alimentare neachitate. Prejudiciul în valoare de peste 400 de lei a fost recuperat în totalitate de poliţişti, bunurile fiind predate păgubiţilor.

În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.