Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

CNADNR anunță că a închis DN 57 datorită căderilor de STÂNCI. Când va fi deschis traficul

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
21.1 ° C
22.3 °
20 °
55 %
3.1kmh
0 %
mie
22 °
joi
27 °
vin
28 °
sâm
28 °
Dum
26 °

Utilizatorii reţelei de drumuri naţionale sunt informați de către CNADNR că începând de aseară, de la ora 20:00 circulația rutieră a fost închisă, până la o dată ce va fi comunicată ulterior, pe DN 57, km 65+600, între localitățile Svinița și Berzasca.

Închiderea temporară a circulației rutiere pe acest sector de drum are ca scop asigurarea siguranței participanților la trafic prin prevenirea situațiilor potențial periculoase generate de căderile masive de stânci și grohotiș pe carosabil.

Pentru ruta Orșova – Moldova Nouă și retur se recomandă ca variantă de ocolire următorul traseu: DN 57 Orșova – DN 6 Iablanița – DN 57 B Oravița – DN 57 Moldova Nouă.

Participanții la trafic sunt rugați de Compania națională să respecte indicațiile și restricțiile Poliției Rutiere, dar și să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la numerele de telefon 021/9360 sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA (www.cnadnr.ro/ Situaţia Drumurilor Naţionale).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare