Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Copil de 6 ani, ASCUNS într-o maşină pentru a fi scos ilegal din ţară. Cum a fost descoperit, la Cenad! FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În cursul nopții trecute, în jurul orei 1:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, dintre județul Timiş și Ungaria, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul roman Emil I., în vârstă de 46 ani, la volanul unui autoturism marca ”Ford”, alături de care se afla ca pasager soţia sa Georgeta I., ambii având domiciliul în judeţul Mehedinţi.

La verificările de frontieră, Emil I. a prezentat pentru control două documente de călătorie valabile. În urma controlului fizic al autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascuns pe podeaua autoturismului şi acoperit cu articole de îmbracăminte, un copil de sex masculin. După ce minorul a fost descoperit, şoferul a prezentat pentru acesta un paşaport biometric românesc pe numele I. P., în vârstă de 6 ani, născut în Italia şi cu domiciliul în judeţul Mehedinţi.

În urma verificărilor efectuate şi din declaraţia persoanelor a rezultat că minorul era nepotul celor doi dar bunicii nu deţineau o procură notarială din partea părinților pentru a iesi din ţară, motiv pentru care au recurs la ascunderea lui, sperand ca un va fi descoperit.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor în cauză şi cercetării şoferului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Cincisprezece migranti prinsi in zona de frontiera Oravita

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oravița au depistat în zona...

Trei barbati din Afganistan, opriţi la frontiera! Au vrut sa treaca, pe jos, in Ungaria

Aseară, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, au depistat...

15 irakieni si sirieni opriti de politistii de frontiera la granita cu Serbia

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa (judeţul Caraş Severin) au...