Patru cetăţeni, din diferite colţuri ale lumii, opriţi de Poliţia de Frontieră din Timiş să treagă graniţa ilegal

0
547

Noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1.00, lucrătorii Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au depistat pe câmpul din apropierea liniei de frontieră patru bărbaţi care nu-şi justificau prezenţa în zonă.

Oamenii legii i-au legitimat şi au constatat că persoanele în cauză nu posedă documente de identitate asupra lor şi nici nu vorbeau limba română, motiv pentru care poliţiştii i-au condus pe cei patru la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră în vederea clarificării situaţiei.

S-a stabilit că bărbaţii depistaţi la „frontiera verde” provin din Maroc, Georgia şi Republica Moldova, şi au vârste cuprinse între 22 şi 32 de ani. În cadrul primelor cercetări cei patru au declarat că intenţia lor este de a ajunge într-o ţară din Spaţiul Schengen şi au recurs la această metodă pentru că nu posedau viză.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite lucrări penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Spune-ţi opinia civilizat!