ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Încă un timișean prins de poliție cu mii de țigări de contrabandă! Vezi aici ce a pățit

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliţiştii Secţiei 11 Rurale Sânnicolau Mare efectuează cercetări faţă de un tânăr de 32 de ani, depistat în timp ce transporta 2040 de ţigarete de contrabandă. La data de 09 iulie, poliţiştii Secţiei 11 Rurale Sânnicolau Mare au oprit în trafic un autoturism care se deplasa pe D.N. 59 C, în localitatea Teremia Mare. Procedând la controlul autoturismului, poliţiştii au găsit în interior 102 pachete de ţigarete timbrate necorespunzător, de provenienţă Serbia. Ţigaretele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, pe numele şoferului, un tânăr de 32 de ani, din localitatea Teremia Mare, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tânărului.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore