AcasăStiriAu venit din Kosovo cu intentia de a ajunge in Vestul Europei,...

Au venit din Kosovo cu intentia de a ajunge in Vestul Europei, dar au fost opriti la Beba Veche

Trei cetățeni din Kosovo au fost opriți de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sannicolau Mare, înainte de a intra ilegal în România din Serbia, pe jos, pe la frontiera verde.

Marți, 15 ianuarie 2019, în jurul orei 22:00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sannicolau Mare, care executau misiunea de supraveghere a frontierei de stat au depistat trei persoane care se deplasau pe jos, dinspre Serbia spre România, la aproximativ 200 de metri de linia de frontieră, în apropierea localităţii Beba Veche din judeţul Timiş.

Pentru că cei trei nu îşi justificau prezenţa în zonă, bărbații au fost conduși la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări. În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt trei bărbaţi din Kosovo, cu vârste cuprinse între 26 şi 44 de ani. Persoanele în cauză au declarat că s-au deplasat pe jos, pe câmp și că doreau să ajungă într-un stat din Vestul Europei. Aceştia au încercat să treacă frontiera din Serbia în România, pe jos, întrucât aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, totodată, au fost anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

Foto: arhivă.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente