ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Mini One furat din Italia, depistat de politistii de frontiera din Timis, la granita cu Serbia

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora-Moravița, din județul Timiș, au depistat la controlul de frontieră un autoturism marca Mini One, căutat de autorităţile din Italia.

Oamenii legii anunță că pe data de 23 noiembrie 2018, în jurul orei 17:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moravița din judeţul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, un cetăţean albanez, E.H., la volanul unui autoturism marca Mini One. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind furat din Italia în data de 19 septembrie 2018.

Albanezul de la volanul autoturismului a declarat că a împrumutat autoturismul în Italia de la un prieten şi nu avea cunoştinţă despre faptul că ar fi căutat de autorităţi. Drept urmare, mașina, în valoare de aproximativ 8.000 de lei, a fost indisponibilizată la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moravița, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore