Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

A FURAT poșeta vânzătoarei dintr-un magazin din Timișoara și s-a făcut NEVĂZUT! Polițiștii i-au venit de hac

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Marți, 31 martie 2015, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au identificat un bărbat de 47 de ani, bănuit de furtul unui poşete dintr-o societate comercială situată în capitala Banatului.

Bărbatul este suspectat de faptul că, pe data de 20 martie, în jurul orei 11:00, profitând de neatenţia vânzătoarei, ar fi sustras o poşetă ce conţinea documente personale, un telefon mobil şi o sumă de bani, creând un prejudiciu în valoare de 3.000 de lei.

Hoțului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, fiind reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul I.P.J. Timiş. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză şi recuperării prejudiciului cauzat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca-n vestul sălbatic! Proprietarii unei exploatații agricole, măcelăriți de hoții de fier vechi care încercau să le dezmembreze o combină de 16 tone

Ieri noaptea, frații Adrian și Dan Coroamă, agricultori de pe raza localității Parța –...

Poliția Rutieră Timiș a tăiat în carne vie

E greu de crezut că și azi mai sunt persoane care circulă pe drumurile...

Hoții de catalizatoare, din nou în acțiune! Doi tineri, prinși în flagrant de polițiști

Polițiștii Secției 5 Timișoara au surprins în flagrant doi tineri, de 21 și 24...