Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Doi albanezi, prinși de polițiștii de frontieră de la Sânnicolau Mare, în timp ce încercau să treacă ilegal frontiera, în ”zona verde”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În noaptea de dumincă spre luni, 27 spre 28 septembrie 2014, o patrulă de supraveghere a frontierei de stat din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare a observat doi bărbaţi care se deplasau pe jos spre Ungaria.

Cei în cauză au fost reţinuti la aproximativ 100 metri interior faţă de teritoriul statului vecin, în marginea de vest a localităţii Cenad, în vegetaţia din apropierea frontierei, iar în urma verificărilor efectuate de oamenii legii s-a stabilit că cei doi cetăţeni provin din Albania şi intenţionau să ajungă în Ungaria. Cei în cauză au declarat că s-au deplasat cu un taxi până în localitatea Sannicolau Mare şi de aici pe jos, peste câmp până în momentul reţinerii.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei cetăţenilor albanezi şi cercetării acestora sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare