Șoferii care circula prin zona centrală a Timișoarei, mâine dimineață, trebuie să afle că între orele 7:00 și 9:00, Primăria a anunțat că oprește complet traficul pe Bulevardul Mihai Eminescu.

O arteră intens circulată din zona centrală a urbei de pe Bega va fi închisă mâine dimineață, timp de două ore, pentru a fi… măturată și spălată.

”Vă informăm că mâine dimineaţă, între orele 7:00-9:00, Bulevardul Mihai Eminescu va fi închis temporar circulaţiei rutiere, între strada Patriarh Miron Cristea şi strada Michelangelo, pentru efectuarea lucrărilor de măturat şi spălat carosabil. Vă rugăm să vă reconfiguraţi traseul în cazul în care folosiţi aceastã variantă. Mulţumim pentru înţelegere!”, anunță reprezentanții Biroului Salubrizare din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.