De 1 martie, beţi la volan, în Timiş

0
1151

media_xl_3751381Vineri, 1 martie 2013, poliţiştii au depistat, încă din jurul prânzului, o serie de şoferi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice. Aceştia conduceau autovehicule pe drumurile publice, fapt pentru care le-au fost întocmite dosare penale.

În prima zi de primăvară calendaristică – 1 martie, în jurul orei 14:30, poliţiştii Secţiei 2Rurale Cărpiniş au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe raza localităţii Săcălaz. În urma testării şoferului N.I., de 53 de ani, cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cursul aceleiaşi zi, însă mai târziu, în jurul orei 22:50, poliţiştii Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe raza localităţii Beregsău Mare. În urma testării conducătorului auto N. M., de 59 de ani, din Beregsău Mare, cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,76mg/l alcool pur în aerul expirat.

Recordul de alcool pur în aerul expirat la stabilit pentru pirma zi din martie un timişorean. Poliţiştii Secţiei 1 l-au depistat pe I. Alexandru, de 55 de ani, din Timişoara, în timp ce conducea un autoturism pe strada Andrei Şaguna, şi acesta fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile conducătorii auto au fost conduşi la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi totodată le-au fost întocmite dosare penale.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.