Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

De 1 martie, beţi la volan, în Timiş

Vineri, 1 martie 2013, poliţiştii au depistat, încă din jurul prânzului, o serie de şoferi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice. Aceştia conduceau autovehicule pe drumurile publice, fapt pentru care le-au fost întocmite dosare penale.

În prima zi de primăvară calendaristică – 1 martie, în jurul orei 14:30, poliţiştii Secţiei 2Rurale Cărpiniş au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe raza localităţii Săcălaz. În urma testării şoferului N.I., de 53 de ani, cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cursul aceleiaşi zi, însă mai târziu, în jurul orei 22:50, poliţiştii Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe raza localităţii Beregsău Mare. În urma testării conducătorului auto N. M., de 59 de ani, din Beregsău Mare, cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,76mg/l alcool pur în aerul expirat.

Recordul de alcool pur în aerul expirat la stabilit pentru pirma zi din martie un timişorean. Poliţiştii Secţiei 1 l-au depistat pe I. Alexandru, de 55 de ani, din Timişoara, în timp ce conducea un autoturism pe strada Andrei Şaguna, şi acesta fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile conducătorii auto au fost conduşi la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi totodată le-au fost întocmite dosare penale.

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore