Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poliţiştii din Făget au găsit pe autostradă o maşină furată din judeţul Vâlcea

- Advertisement -

Poliţiştii Secţiei 10 Rurale Făget au avut o „surpriză” de preoporţii de 1 martie. În cursul zilei de vineri, aceştia au indentificat un autoturism furat, abandonat pe marginea sectorului de autostradă, aflată în construcţie, ce „leagă” municipiul Lugoj de localitatea Traian Vuia.

Vineri 1 martie 2013, poliţiştii Secţiei 10 Rurale Făget au identificat un autoturism sustras. În timpul executării serviciului poliţiştii au observat pe autostrada în construcţie Lugoj – Traian Vuia, un autoturism care părea a fi abandonat.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat că autoturismul figurează ca fiind furat în noaptea dintre 25 şi 26 februarie 2013, de pe raza localităţii Vaideeni, judeţul Vâlcea.

În cauza s-a procedat la efectuarea cercetării la faţa locului şi înştiinţarea poliţiştilor din cadrul I.P.J. Vâlcea care instrumentează dosarul de furt.
sursa foto:autobis.ro

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore