Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPoliţiştii din Făget au găsit pe autostradă o maşină furată din judeţul...

Poliţiştii din Făget au găsit pe autostradă o maşină furată din judeţul Vâlcea

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii Secţiei 10 Rurale Făget au avut o „surpriză” de preoporţii de 1 martie. În cursul zilei de vineri, aceştia au indentificat un autoturism furat, abandonat pe marginea sectorului de autostradă, aflată în construcţie, ce „leagă” municipiul Lugoj de localitatea Traian Vuia.

Vineri 1 martie 2013, poliţiştii Secţiei 10 Rurale Făget au identificat un autoturism sustras. În timpul executării serviciului poliţiştii au observat pe autostrada în construcţie Lugoj – Traian Vuia, un autoturism care părea a fi abandonat.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat că autoturismul figurează ca fiind furat în noaptea dintre 25 şi 26 februarie 2013, de pe raza localităţii Vaideeni, judeţul Vâlcea.

În cauza s-a procedat la efectuarea cercetării la faţa locului şi înştiinţarea poliţiştilor din cadrul I.P.J. Vâlcea care instrumentează dosarul de furt.
sursa foto:autobis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare