ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un bărbat s-a „trezit” defrişând, fără menajamente, copacii de pe terenul Primăriei Mănăştiur

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Miercuri, 23 octombrie 2013, poliţiştii Secţiei 10 Rurale Făget l-au depistat în flagrant pe C. Ilie, de 37 de ani, din comuna Mănăştiur, în timp ce tăia şi sustrăgea arbori de pe un teren aflat în proprietatea primăriei din localitatea de domiciliu.

Acesta a apucat să taie, cu intenţia de a fura, 3,7 metri³ de material lemnos (opt arbori de esenţă frasin şi anin) de pe terenul Primăriei.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori, materialul lemnos fiind confiscat şi predat Primăriei Mănăştiur.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore