Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ziua Internaţională Anticorupţie, sărbătorită la Timişoara cu activităţi de informare în trafic

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În cei 8 ani de activitate în lupta împotriva corupţiei, Direcţia Generală Anticorupţie s-a dezvoltat permanent atât pe palierul activităţilor de prevenire cât şi a celor de combatere a faptelor de corupţie, consolidându-şi rolul la nivel instituţional.

Luni. 9 decembrie 2013, pentru a marca Ziua Internaţională Anticorupţie, ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Timiş şi poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean Timiş au efectuat activităţi de informare şi promovare a linei verde anticorupţie 0800.806.806, în rândul cetăţenilor, ocazie cu care au fost împărţite materiale promoţionale cu mesaje anticorupţie.

Fără îndoială, prevenirea reprezintă principala direcţie de acţiune împotriva corupţiei, concretizată prin desfăşurarea unor activităţi de instruire şi informare în rândul personalului propriu, dar şi prin campanii de conştientizare a societăţii civile, de educare a tinerei generaţii în dorinţa expresă de schimbare a mentalităţii populaţiei în ansamblul său.

Ca principal canal de comunicare cu publicul, linia verde anticorupţie 0800.806.806 pune la dispoziţia cetăţenilor un instrument direct de sesizare a faptelor de corupţie, putând fi apelată din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă de pe teritoriul României.

Cu prilejul Zilei Internaţionale Anticorupţie, Direcţia Generală Anticorupţie îşi reafirmă intoleranţa asupra faptelor de corupţie în rândul personalului Ministerului Afacerilor Interne şi încurajează un comportament corect care să corespundă moto – ului instituţional „Integritate pentru credibilitate”.

De asemenea, Serviciul Judeţean Anticorupţie Timiş vine în sprijinul persoanelor care doresc să formuleze sesizări privitoare la săvârşirea unor fapte de corupţie la adresa de e-mail timis.dga@mai.gov.ro şi la numărul de telefon 0256-220330.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare