Colterm2

Temperaturile de afară au scăzut simților în ultimele zile, astfel că nopțile au devenit de-a dreptul răcoroase în capitala Banatului. Colterm a anunțat astăzi că de mâine va începe probele la cald pentru furnizarea căldurii.

„Într-o primă etapă, căldura se va livra la parametrii reduși, plecarea din puctele termice fiind reglată la 37 grade C. Până luni, 02.10.2017, se va livra căldură în regim continuu, după care, în funcție de evoluția temperaturilor exterioare în următoarele zile, temperatura va crește sau, în cazul în care vremea se va încălzi, se va lua măsura livrării căldurii doar în timpul nopții sau chiar întreruperea, dacă va fi cazul. Pentru aceasta, solicităm timișorenilor abonați ai COLTERM să-și deschidă instalațiile interioare, cel puțin în primele două-trei zile de la începerea livrării încălzirii, pentru a putea identifica eventualele probleme care pot apărea la pornirea sistemului de încălzire.

De asemnea, anunțăm că din cauza unor probleme tehnice care pot apărea în instalațiile de distribuție ce aparțin COLTERM S.A., este posibilă întreruperea livrării căldurii pe anumite trasee, până la remedierea acestora.
În cazul în care consumatorii se confruntă cu probleme tehnice sau dacă până la ora 20 a zilei de joi, 28.09.2017, constată că nu au căldură, aceștia pot suna la Dispeceratul COLTERM, la numerele de telefon0256 494 133, 0356909 (tasta 4) și 0756061468”
, a anunțat compania locală de termoficare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.