ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Pământul s-a mişcat din nou lângă TIMIŞOARA. Tu ai simţit CUTREMURUL?

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În seara zilei de 8 mai 2014 un cutremur cu magnitudinea de 3,7 grade pe scara Richter se producea în zona localităţii Chevereşu Mare, pentru ca în noaptea de duminică, 22 iunie, spre luni, 23 iunie, scenariul să se repete.

Seismul de azi-noapte, care a avut loc la ora 00:42, a fost de o intensitate sensibil mai mică decât cel din luna mai, însă epicentrul a fost acelaşi. Intensitatea acestuia a fost de 3,2 grade, iar localităţiile în care mişcarea tectonică s-a resimţit sunt, conform Institutului Naţional pentru Fizica Pământului, următoarele: Liebling (13km), Timişoara (22km), Berzovia (28km), Lugoj (36km), Fibiş (37km), în paranteză fiind distanţa faţă de epicentru.

Adâncimea la care s-a produs acest cutremur este de numai un kilometru.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore