AcasăStiriSocialCutremur de 3,7 grade lângă Timişoara! Jumătatea de Sud a oraşului s-a...

Cutremur de 3,7 grade lângă Timişoara! Jumătatea de Sud a oraşului s-a mişcat mai tare!

Un cutremur de mică intensitate a avut loc joi seara, lângă Timişoara. Mişcarea seismică a avut o intensitate de 3,7 grade pe scara Richter şi avut loc la o adâncime de 9 kilometri şi la o distanţă de circa 23 de kilometri distanţă de Municipiul de pe Bega.

Cutremurul a fost încadrat de Institutul Naţional pentru Fizica Pământului în gradul IV şi a avut loc în jurul orei 22:30. Epicentrul seismului, anunţat de aceeaşi instituţie, a fost la Chevereşu Mare (bulina roşie pe hartă), cutremurul având Latitudinea – 45.67N şi Longitudinea – 21.49E.

Nu au existat pagube de niciun fel în Timişoara şi nici în zona Banatului, singura problemă provocat de mişcarea seismică fiind panica de care au dat dovadă bănăţenii mai ales pe reţelele de socializare, unii dintre ei, care locuiesc la etaje superioare ale unor imobile înalte susţinând că au simţit foarte bine cutremurul din aceasă seară.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente