Municipalitatea a inaugurat astăzi Străzile Grădinii şi Zugrav Nedelcu, care au fost  reabilitate. Lucrările au fost executate de Societatea Drumuri Municipale, iar valoarea lor este de 280.000 de lei. Edilul Timișoarei, Nicolae Robu a explicat că urmează și alte locații la asfaltat, mai ales că din cele 1100 de străzi pe care le are Timișoara, o bună parte sunt în stare deplorabilă.

„Pe strada Zugrav Nedelcu s-a amenajat covorul asfaltic pe o lungime de 180 de metri, iar pe strada Grădinii pe o lungime totală de 228 de metri. S-au amenajat locuri de parcare, au fost înlocuite bordurile şi s-au trasat marcaje astfel încât toată zona arată civilizat,  și este funcţională. Maşinile nu mai ajung în noroi, lucru care ar trebui să se întâmple în tot oraşul, a declarat primarul.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.