Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poli Timişoara – cifre şi statistici, după turul Ligii I

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

La final de tur al competiţiei fotbalistice interne, Poli Timişoara, cu sau fără ajutorul arbitrilor care au influenţat o parte dintre rezultatele echipei, ocupă locul 11 în clsamentul Ligii I, fiind în acest moment în afara „obictivului” impus la promovarea din eşalonul secund, când s-a stabilit că echipa trebuie să se claseze la finalul campionatului pe locurile 1-10. Poli a adunat doar 19 puncte în acest sezon, 10 dintre ele fiind obţinute în primele patru partide.

Cel mai eficient jucător polist a fost Szabolcs Szekely, cel care a înscris de nouă ori în acest tur, având o medie de un gol la 150 de minute petrecute pe gazon.

Alin Şeroni este fotbalistul cu cele mai multe prezenţe pe teren. Fundaşul de 26 de ani a consemnat 1.460 de minute în Liga I, bifând şi 180 de minute în Cupa României.

Nu mai puţin de 11 jucători au debutat în Liga I: Kirev, Balaure, Furtado, Dragu, Ruiz, Gorobsov, Bărbuţ, Nanu, Trandu, Şeroni şi Boldea.

Cel mai tânăr sportiv care a îmbrăcat tricoul alb-negru a fost Silviu Balaure, născut pe 6 februarie 1996!

Nouă jucători care au evoluat în această toamnă pentru Poli sunt născuţi în Timişoara sau judeţul Timiş: Popovici, Belu, Dragu, Bărbuţ, Nanu, Trandu, Coca, Poparadu şi Şeroni. Pe bancă au fost deseori alţi doi timişeni ce-şi aşteaptă debutul: Pap şi Bocşan.

În acelaşi timp, spiritul cosmopolit al Timişoarei se regăseşte în lotul lui Poli. Avem în echipă jucători din şapte ţări: Portugalia (Nuno Claro), Bulgaria (Kirev), Insulele Capul Verde (Furtado), Senegal (Keita), Venezuela (Ruiz), Argentina (Gorobsov) şi Serbia (Marovic şi Petrovic), anunţă site-ul oficial al echipei prim-divizionare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare