Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poli pregătește primul ȘOC al campionatului! Poftiți la BILETE, pentru o victorie cu Astra!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Deși vine după o înfrângere total nemeritată cu Dinamo, demonstrând un joc mult mai bun decât al adversarului de la București, Poli nu depune armele. Chiar dacă întâlnește Astra Giurgiu, echipa care mâine își joacă trecerea în play-off-ul Europa League, alb-violeții speră la obținerea celei de-a doua victorii din acest sezon, pe Dan Plătinișanu, cu atât mai mult cu cât partida nu a mai fost programată luni seara, iar spectatorii pot umple stadionul ”Dan Păltinișanu”.

Astfel, începând de astăzi se pot achiziționa bilete pentru meciul Poli Timișoara – Astra Giurgiu, din etapa V a Ligii I. Meciul a fost programat duminică, 9 august, cu începere de la ora 18:30. Prețurile sunt cele anunțate la începutul sezonului: 10 lei la peluze, 15 lei la tribunele I și II, 25 de lei la tribuna 0 și 50 de lei la loje. Tichetele de acces să găsesc la biroul ticketing al stadionului ”Dan Păltinișanu”.

De asemenea, pentru cei care au posiblitatea, se recomandă achiziționarea de bilete online, de pe site-ul www.ktickets.ro. Clubul alb-violet face din nou apel la suporteri, explicând pe portalul oficial că ”este important să cumpărați bilete din vreme, pentru evitarea aglomerațiilor din ziua meciului!”.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore