AcasăStiriSocialParanghelie cu bolizi de milioane de euro, lângă Primăria Timișoara. Ce AMENZI...

Paranghelie cu bolizi de milioane de euro, lângă Primăria Timișoara. Ce AMENZI au primit țiganii VIDEO/FOTO

Luna august nu trece fără ca țiganii din Timișoara, stabiliți de câțiva ani în Germania, să nu aducă odată cu revenirea în țară, în ”concediu”, parangheliile zgomotoase și inconfortabile pentru cetățenii de rând. Una dintre acestea a avut loc miercuri, 5 august 2015, cu prilejul unei logodne în sânul familiei ”ministrului de finanțe” din clanul Cârpaci.

Imediat după ”debutul” celebrului manelist Nicolae Guță, la microfon, au apărut și polițiștii locali care au trecut direct la împărțirea de ”daruri”. Unul pentru muzica prea tare, altele, câteva zeci (!), pentru mașinile parcate ilegal, fie pe spațiul verde și pe trotuar, fie pe trecerile pentru pietoni, la constatarea de la fața locului fiind prezent însuși mai-marele Poliției Locale, Dorel Cojan, cel care a făcut o criză de nervi când a văzut dezmățul din zonă. După o ceartă zdravănă între polițistul local-șef și unul dintre țigani, care a adus rapid vorba de ”drepturi”, moment în care Cojan a luat foc! ”Drepturi ? Respectaţi legea! În Timişoara trebuie să respectaţi legea!”, a răbufnit acesta, care mai avea puțin și-l lua ”pe sus” pe cetățeanul de etnie romă.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente