Paranghelie cu bolizi de milioane de euro, lângă Primăria Timișoara. Ce AMENZI au primit țiganii VIDEO/FOTO

- Advertisement -
Luna august nu trece fără ca țiganii din Timișoara, stabiliți de câțiva ani în Germania, să nu aducă odată cu revenirea în țară, în ”concediu”, parangheliile zgomotoase și inconfortabile pentru cetățenii de rând. Una dintre acestea a avut loc miercuri, 5 august 2015, cu prilejul unei logodne în sânul familiei ”ministrului de finanțe” din clanul Cârpaci.

Imediat după ”debutul” celebrului manelist Nicolae Guță, la microfon, au apărut și polițiștii locali care au trecut direct la împărțirea de ”daruri”. Unul pentru muzica prea tare, altele, câteva zeci (!), pentru mașinile parcate ilegal, fie pe spațiul verde și pe trotuar, fie pe trecerile pentru pietoni, la constatarea de la fața locului fiind prezent însuși mai-marele Poliției Locale, Dorel Cojan, cel care a făcut o criză de nervi când a văzut dezmățul din zonă. După o ceartă zdravănă între polițistul local-șef și unul dintre țigani, care a adus rapid vorba de ”drepturi”, moment în care Cojan a luat foc! ”Drepturi ? Respectaţi legea! În Timişoara trebuie să respectaţi legea!”, a răbufnit acesta, care mai avea puțin și-l lua ”pe sus” pe cetățeanul de etnie romă.

Amendă: 2.500 de lei, de achitat 400! Țiganul: ”Ce înseamnă nume citeț?”

Mai pe seară, odată cu ”împrăștierea” bolizilor a căror valoare totală ”sare” de câteva milioane de euro, trei dintre țigani, aflați la volanul unui Lamborghini și a două Ferrari, s-au dat în stambă în trafic turând excesiv motoarele super-car-urilor. Incidentul s-a petrecut chiar în fața unui echipaj de la ”Rutieră”, care a supravegheat paranghelia. Polițiștii rutieri au dat ”alarma”, iar la fața locului a sosit de urgență un echipaj al Poliției Locale, care i-a sancționat pe cei trei șoferi cu câte o amendă în valoare de 2.500 de lei, însă dacă aceștia achită în primele 48 de ore, sancțiunea are o valoare mult mai mică, de numai 400 de lei, conform spuselor polițistului local care le-a explicat țiganilor cu lux de amănunte chiar și ce înseamnă ”nume citeț”, ceea ce avea acesta de completat în procesul-verbal de sancționare. În plus de asta, echipajul de la Rutieră i-a aplicat o sancțiune suplimentară unuia dintre țigani, acesta fiind depistat la volanul unui Ferrari de culoare neagră în timp ce transporta pe scaunul din dreapta un copil, iar soferul nu purta centura de siguranță.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Amenzi de peste 60.000 de lei date de poliţişti, în câteva ore! Au fost reţinute şi 31 de permise de conducere

Poliţiştii rutieri au acţionat ieri, în intervalul orar 10:00-18:00,...

O nouă acțiune de deratizare la Timișoara, în perioada 15-30 noiembrie!

Primăria Timişoara anunță că, în perioada 15 – 30...

Aproape 200 de amenzi și 6 permise de conducere, reținute de polițiști, în doar cinci ore!

Acțiune a polițiștilor rutieri în această dimineață, pe raza...

Poliţiştii timişoreni, în stradă! Amenzi şi permise reţinute, în doar două ore!

Polițiștii rutieri au acționat în această dimineaţă, pe raza...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img