Mutare „pentru suporteri”. Noul antrenor al lui Poli va fi unul dintre cei mai iubiţi căpitani din acest deceniu: Dan Alexa

- Advertisement -

Înfrângerea suferită cu FC Brașov, scor 0-1, în partida de acasă, disputată vineri seara, l-a adus în pragul disperării pe primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care a anunţat „măsuri radicale pe bancă”. Rezultatul nu a fost cel mai fericit pentru actualul tehnician, Aurel Şunda, care se afla la „ultima şansă” după înfrângerea de la Botoşani, şansă de care elevii săi nu au reuşit să profite. Numele apărut „peste noapte” pentru a prelua conducerea tehnică este cel al lui Dan Alexa.

„Fostul jucător al lui Poli, Dan Alexa, şi-a reziliat contractul cu ciprioţii de la Anorthosis Famagusta, club pentru care a evoluat în ultimul meci pe 9 martie. El a prins 13 minute în remiza cu Nea Salamis, 1-1” scrie DigiSport, care-l dă pe „Chirurg” drept viitorul ocupant al băncii tehnice a Timişoarei.

Ajuns la 34 de ani, Alexa s-ar fi înţeles deja cu conducerea clubului de pe malul Begăi, iar de luni îşi va lua în primire noua funcţie. Acesta se află la prima experienţă de acest gen, suporterii punându-şi mari speranţe în tânărul viitor antrenor, care va sta pe banca lui Poli chiar de la meciul cu FC Vaslui, pe care Poli îl joacă la Timişoara, luni, 24 martie, cu începere de la ora 18:30.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare