Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

DACIA de 5.000 de euro: Cum ar putea arăta cel mai mic model al constructorului român FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Conform revistei germane Autobild, modelul „de buget” al uzinei Dacia va avea un preţ de bază extrem de mic, poate chiar mai scăzut de 5.000 euro. Chiar dacă nu se cunosc multe detalii despre acest proiect al Uzinei Dacia, presa germană susţine că modelul pe baza căruia va fi cosntruit noul model al maşinii româneşte este nou-lansatul Renault Twingo, de la Salonul Auto de la Geneva, însă dotările vor fi infinit mai puţine, pentru a se încadra în preţul extrem de scăzut.

Noul Twingo oferă, pe viitorul model, un motor de 0,9 litri turbo cu trei cilindri TCe de 90 CP şi 135 Nm, acesta urmând, din informaţiile oferite de nemţi să se regăsească şi pe „mini”-Dacia. Benzinarul noului model produs la moveni ar fi motorul de 1.0 litri cu trei cilindri ce dezvoltă 70 CP şi 91 Nm.

Conform normelor europene, modelul Dacia de 5.000 de euro va fi echipat cu minim ABS, ESP şi două airbag-uri, plus alte dotări care sunt impuse de legislaţia actuală.

Foto:AutoBild

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare