Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriIsrael, a 44-a țintă pentru Dacia. Ce planuri are constructorul român în...

Israel, a 44-a țintă pentru Dacia. Ce planuri are constructorul român în ”Țara Sfântă”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Partenerul istoric al grupului Renault în Israel, Carasso Motors, va asigura vânzările şi operaţiile de service post-vânzare. Pentru acest an, constructorul român îşi propune să deschidă două magazine de desfacere dedicate pentru marca Dacia, precum şi mai multe puncte de vânzare în cadrul unor centre comerciale Renault selectate dintre cele existente în ţară.

”Parteneriatul nostru cu Grupul Renault durează de peste 65 de ani. Marca Renault se extinde în Israel, având acum o cotă de piaţă de 4,2%. Lansarea Dacia ne va permite să oferim o nouă linie de autovehicule, complementară actualei game Renault”, a explicat Itzik Weitz, CEO la Carasso Motors. În noul showroom Dacia clienţii pot acum să comande modelele Dacia Duster, Sandero Stepway, Lodgy şi Dokker. La fel ca în orice altă ţară, vehiculele Dacia se vând cu o garanţie de trei ani/100.000 km.

”Dacia oferă maşini fiabile, spaţioase, echipate cu dotări moderne, la preţuri foarte avantajoase. În mod cert ne vom găsi locul pe piaţa din Israel” a spus François Mariotte, Director de Vânzări şi Marketing la Dacia. ”Promisiunile noastre simple şi clare faţă de clienţi vor ajuta Dacia să construiască relaţii bazate pe încredere pe această piaţă nouă”.

Israel va fi a 44-a piaţă de desfacere a mărcii Dacia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

FOTO Primul vehicul hibrid care se fabrica in Romania a intrat in productie: Ford Puma

Ford a marcat astăzi începutul producției de serie a noului Ford Puma la uzina...

Mandrie nationala: doua milioane de motoare TCe produse la uzina Dacia

Motiv de bucurie în ”curtea”, sau mai bine zis în fabrica celui mai mare...

Romanii, cei mai interesati est-europeni sa cumpere masini electrice

Nu mai puțin de 36% dintre românii care sunt în căutarea unei maşini noi...