AcasăStiriIsrael, a 44-a țintă pentru Dacia. Ce planuri are constructorul român în...

Israel, a 44-a țintă pentru Dacia. Ce planuri are constructorul român în ”Țara Sfântă”

Partenerul istoric al grupului Renault în Israel, Carasso Motors, va asigura vânzările şi operaţiile de service post-vânzare. Pentru acest an, constructorul român îşi propune să deschidă două magazine de desfacere dedicate pentru marca Dacia, precum şi mai multe puncte de vânzare în cadrul unor centre comerciale Renault selectate dintre cele existente în ţară.

”Parteneriatul nostru cu Grupul Renault durează de peste 65 de ani. Marca Renault se extinde în Israel, având acum o cotă de piaţă de 4,2%. Lansarea Dacia ne va permite să oferim o nouă linie de autovehicule, complementară actualei game Renault”, a explicat Itzik Weitz, CEO la Carasso Motors. În noul showroom Dacia clienţii pot acum să comande modelele Dacia Duster, Sandero Stepway, Lodgy şi Dokker. La fel ca în orice altă ţară, vehiculele Dacia se vând cu o garanţie de trei ani/100.000 km.

”Dacia oferă maşini fiabile, spaţioase, echipate cu dotări moderne, la preţuri foarte avantajoase. În mod cert ne vom găsi locul pe piaţa din Israel” a spus François Mariotte, Director de Vânzări şi Marketing la Dacia. ”Promisiunile noastre simple şi clare faţă de clienţi vor ajuta Dacia să construiască relaţii bazate pe încredere pe această piaţă nouă”.

Israel va fi a 44-a piaţă de desfacere a mărcii Dacia.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente