ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Skoda isi mareste familia de SUV-uri. Cehii lanseaza un nou crossover la Salonul Auto de la Geneva

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cehii de la Škoda au intrat de puțin timp pe piața vehiculelor de teren, dar țin stindardul sus. Compania din Mladá Boleslav anunță că în cadrul Salonului Auto de la Geneva va lansa al treilea vehicul din categoria SUV, din portofoliu, prezentând, deocamdată, doar un teaser.

Ofensiva modelelor SUV ale mărcii Škoda continuă în pas alert. Crossover-ul din imaginea de mai sus, prezentat și în înregistrarea video din partea de jos a articolului, este un nou model de teren al mărcii din Republica Cehă, alăturându-se modelelor de succes Kodiaq şi Karoq. Škoda a prezentat o imagine de teasing în care este reprezentată silueta maşinii, ocazie cu care a devăluit primele indicii cu privire la designul viitorului model crossover, care va fi lansat în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva (5-17 martie). Imaginea oferă prime informaţii despre secţiunea frontală a maşinii şi prezintă noul design distinctiv al farurilor LED, cu lumini de zi în partea de sus şi lumini de semnalizare dinamice integrate.

Noul model Škoda oferă tot ce au mai bun de oferit două tipuri de modele diferite, îmbinând avantajele SUV-urilor, şi anume poziţia înaltă a scaunelor, vizibilitatea bună, accesul facil în maşină şi coborârea confortabilă, cu avantajele unei compacte: agilitate şi manevrabilitate. Astfel, crossover-ul urban de la Škoda este maşina ideală pentru oraş, dar şi pentru mai departe. ”Fiind bazat pe matricea modulară transversală a Grupului Volkswagen (MQB), acest model Škoda oferă noi sisteme de asistenţă şi numeroase soluţii Simply Clever. Acestea reprezintă unul dintre beneficiile specifice tuturor modelelor Škoda, alături de spaţiul generos de la interior”, anunță, plin de mister, constructorul ceh.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore