Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSkoda isi mareste familia de SUV-uri. Cehii lanseaza un nou crossover la...

Skoda isi mareste familia de SUV-uri. Cehii lanseaza un nou crossover la Salonul Auto de la Geneva

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cehii de la Škoda au intrat de puțin timp pe piața vehiculelor de teren, dar țin stindardul sus. Compania din Mladá Boleslav anunță că în cadrul Salonului Auto de la Geneva va lansa al treilea vehicul din categoria SUV, din portofoliu, prezentând, deocamdată, doar un teaser.

Ofensiva modelelor SUV ale mărcii Škoda continuă în pas alert. Crossover-ul din imaginea de mai sus, prezentat și în înregistrarea video din partea de jos a articolului, este un nou model de teren al mărcii din Republica Cehă, alăturându-se modelelor de succes Kodiaq şi Karoq. Škoda a prezentat o imagine de teasing în care este reprezentată silueta maşinii, ocazie cu care a devăluit primele indicii cu privire la designul viitorului model crossover, care va fi lansat în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva (5-17 martie). Imaginea oferă prime informaţii despre secţiunea frontală a maşinii şi prezintă noul design distinctiv al farurilor LED, cu lumini de zi în partea de sus şi lumini de semnalizare dinamice integrate.

Noul model Škoda oferă tot ce au mai bun de oferit două tipuri de modele diferite, îmbinând avantajele SUV-urilor, şi anume poziţia înaltă a scaunelor, vizibilitatea bună, accesul facil în maşină şi coborârea confortabilă, cu avantajele unei compacte: agilitate şi manevrabilitate. Astfel, crossover-ul urban de la Škoda este maşina ideală pentru oraş, dar şi pentru mai departe. ”Fiind bazat pe matricea modulară transversală a Grupului Volkswagen (MQB), acest model Škoda oferă noi sisteme de asistenţă şi numeroase soluţii Simply Clever. Acestea reprezintă unul dintre beneficiile specifice tuturor modelelor Škoda, alături de spaţiul generos de la interior”, anunță, plin de mister, constructorul ceh.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare