Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialINCENDIU de proporţii în cartierul Plopi! Vegetaţia de pe malul Begăi a...

INCENDIU de proporţii în cartierul Plopi! Vegetaţia de pe malul Begăi a luat FOC FOTO+VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sâmbătă, 15 martie 2014, în jurul orei 20:00, un incendiu de mari proporţii a izbucnit pa malul stâng al râului Bega. Vegetaţia din cartierul Plopi a fost aprinsă cel mai probabil de o persoană inconştientă, iar vântul care s-a abătut asupra oraşului a dezvoltat un incendiu impresionant ca suprafaţă.

Trestia de pe marginea Canalului a luat foc pe zeci de metri lungime, iar pompierii au deplasat la faţa locului două autospeciale. Singura problemă a acestora e că au ajuns la faţa locului tocmai pe malul opus de unde se străduiau să oprească vâlvătaia. Aceştia au primit o „mână de ajutor” şi de la Divinitate, întrucât odată cu apariţia lor a început şi ploaia, care a oprit propagarea cu repeziciune a flăcărilor.

Incendiul este în desfăşurare şi acum…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

STPT reia transportul cu vaporaşele pe Bega, din 1 martie!

Transportul public de pe Canalul Bega își reia activitatea începând cu data de 1 martie. Totodată...

Cinism în formă pură! Primarul Dominic Fritz aplică tehnici de manipulare pentru to(n)ți ca să scape de Ionuț Nasleu de la Piețe SA

Remeber: primul lucru, după ce a fost instalat în funcția de primar al municipiului...