Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialProblemele din CINCI cartiere din Timișoara verificate de polițiștii locali. Spune-ți și...

Problemele din CINCI cartiere din Timișoara verificate de polițiștii locali. Spune-ți și tu OFF-ul! FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Scopul acțiunilor organizate de aproximtiv două luni săptămânal în cartiere este acela de a relaționa cu cât mai mulți cetățeni, de a discuta cu aceștia problemele cu care se confruntă în zonele în care locuiesc, de a lua măsuri imediate în cazurile în care situația o impune și de a prelua și transmite spre soluționare serviciilor specializate sau direcțiilor din Primărie problemele care exced competențelor.

Printre problemele ridicate de cetățenii din cartierele menționate se află depozitarea de saci cu moloz pe strada Martir Miroslav Todorov, prezența oamenilor străzii care depozitează deșeuri la locul de joacă pentru copii de pe strada Vasile Lucaci, prezența tinerilor seara care fac gălăgie în Parcul Karlsruhe, lăsarea câinilor în libertate pe strada Albăstrelelor și necurățarea resturilor fiziologice după animalele de companie pe strada Lalelelor, prezența căruțelor în zona străzii Gen. Magheru, iarba de la locul de joacă de pe strada Viorelelor este necosită, prezența câinilor fără stăpân pe strada Eugen Pop. De asemenea, polițiștii locali au mai constatat în teren, la fața locului, terenuri neîntreținute, neîngrijite, indicatoare căzute, coșuri de gunoi rupte, pomi și crengi căzute, precum și un număr de 12 autovehicule abandonate.

De asemenea, au fost aplicate și un număr de 18 sancțiuni contravenționale pentru abandonarea de deșeuri, parcare neregulamentară, comerț neautorizat și consum de alcool pe domeniul public. Astfel de acțiuni continuă și în perioada următoare.

În cartierul tău ce probleme sunt?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare