ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Problemele din CINCI cartiere din Timișoara verificate de polițiștii locali. Spune-ți și tu OFF-ul! FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Scopul acțiunilor organizate de aproximtiv două luni săptămânal în cartiere este acela de a relaționa cu cât mai mulți cetățeni, de a discuta cu aceștia problemele cu care se confruntă în zonele în care locuiesc, de a lua măsuri imediate în cazurile în care situația o impune și de a prelua și transmite spre soluționare serviciilor specializate sau direcțiilor din Primărie problemele care exced competențelor.

Printre problemele ridicate de cetățenii din cartierele menționate se află depozitarea de saci cu moloz pe strada Martir Miroslav Todorov, prezența oamenilor străzii care depozitează deșeuri la locul de joacă pentru copii de pe strada Vasile Lucaci, prezența tinerilor seara care fac gălăgie în Parcul Karlsruhe, lăsarea câinilor în libertate pe strada Albăstrelelor și necurățarea resturilor fiziologice după animalele de companie pe strada Lalelelor, prezența căruțelor în zona străzii Gen. Magheru, iarba de la locul de joacă de pe strada Viorelelor este necosită, prezența câinilor fără stăpân pe strada Eugen Pop. De asemenea, polițiștii locali au mai constatat în teren, la fața locului, terenuri neîntreținute, neîngrijite, indicatoare căzute, coșuri de gunoi rupte, pomi și crengi căzute, precum și un număr de 12 autovehicule abandonate.

De asemenea, au fost aplicate și un număr de 18 sancțiuni contravenționale pentru abandonarea de deșeuri, parcare neregulamentară, comerț neautorizat și consum de alcool pe domeniul public. Astfel de acțiuni continuă și în perioada următoare.

În cartierul tău ce probleme sunt?

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore