Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialDEZASTRU în Complexul Studențesc din Timișoara. Mai multe localuri au ars în...

DEZASTRU în Complexul Studențesc din Timișoara. Mai multe localuri au ars în cel mai violent INCENDIU din ultima perioadă! FOTO/VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Dezastru! Acesta este cuvântul cu care poate fi caracterizată ziua de astăzi pentru o parte dintre clienții localurilor din Complexul Studențesc din Timișoara, dar mai ales pentru proprietarii localurilor.

Alarma de incendiu a fost dată în jurul orei 14:20, când flăcările au cuprins bucătăria restaurantului Roy, după care vâlvătaia s-a extins și la alte fast-food-uri din vecinătatea acestuia. Flăcările au cuprins, în circa o jumătate de oră o suprafață de peste 200 de metri pătrați, iar Pompierii au trimis la fața locului 7 autospeciale cu spumă și apă, în timp ce de la Serviciul Județean de Ambulanță și SMURD s-au deplasat alte 5 autospeciale. La locul incendiului devastator au ajuns, la scurt timp și echipaje de la E.ON și ENEL, care au întrerupt furnizarea gazului natural și a energiei electrice.

Ambulanța a preluat o femeie în vârstă de circa 60 de ani care s-a intoxicat cu fum și a transportat-o, de urgență, la Spitalul Județean. De asemenea medicii celorlalte ambulanțe au acordat primul ajutor și la fața locului câtorva persoane care s-au intoxicat cu fum, dar care n-au necesitat transportarea la o unitate spitalicească.

Flăcările care au cuprins ambele niveluri ale clădirii restaurantului Roy se ridicau la peste 15 metri înălțime, în timp ce norul uriaș de fum ridicat deasupra căminelor studențești putea fi observat din tot orașul: din Calea Lipovei, Aradului, Circumvalațiunii, Șagului. Mai mult de atât, unde există ”culoar” fără clădiri înalte, fumul putea fi zărit inclusiv din comunele din zona metropolitană a capitalei Banatului.

La fața locului au fost detașați și câteva echipaje ale Jandarmeriei, oamenii legii fiind trimiși acolo pentru a îndepărta sutele de studenți și curioși care s-au adunat în apropiere, pentru a vedea ce se întâmplă.

Flăcările au fost stinse, în cele din urmă, de către zecile de pompieri care s-au deplasat la locația de pe strada Aurelianus, dar numai după ore bune de ”muncă la foc continuu”! Din fericire, unul dintre cele mai mari incendii care a avut loc în Timișoara în ultimii ani s-a soldat fără victime, însă din păcate pentru proprietarii localurilor, pagubele sunt extrem de însemnate.

Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a afla cauzele dezastrului care a avut loc astăzi în Complexul Studențesc din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare