Accident-VIOLENT-la-Timişoara12

O ambulanţă se deplasa pe liniile de tramvai de pe Bulevardul Liviu Rebreanu dinspre Calea Şagului cu destinaţia Spitalul Judeţean, transportând un pacient pe targă, iar la intersecţia cu Bulevardul Constantin Brâncoveanu, a fost izbită violent de un autoturism BMW la volanul căreia se afla un tânăr şofer, începător, cu vârsta de numai 18 ani şi jumătate.

Şoferul autoturismului a intrat în intersecţie pe culoarea verde a semaforului, fără a ţine cont de faptul că ambulanţa se afla în misiune, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, şi, declară el, nu a observat autoutilitara care se deplasa pe linia de tramvai. Impactului puternic a făcut ca ambulanţa să fie răsturnată pe o parte.

In urma  acestui accident, pasagerul, dar şi pacientul aflat pe targă, în spatele autotutilitarei, au fost răniţi, fiind transportaţi de urgenţă la spital.

Tânărul de şofer de numai 18 ani şi jumătate a scăpat doar cu o sperietură zdravănă, asemeni şoferului ambulanţei, însă cel aflat la volanul autoturismului BMW va avea de dat explicaţii poliţiştiilor sosiți la faţa locului, care au demart deja o anchetă în acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.