Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Accident VIOLENT la Timişoara. AMBULANŢĂ răsturnată după ce un BMW a lovit-o în plin, pe linia de tramvai FOTO+VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
O ambulanţă se deplasa pe liniile de tramvai de pe Bulevardul Liviu Rebreanu dinspre Calea Şagului cu destinaţia Spitalul Judeţean, transportând un pacient pe targă, iar la intersecţia cu Bulevardul Constantin Brâncoveanu, a fost izbită violent de un autoturism BMW la volanul căreia se afla un tânăr şofer, începător, cu vârsta de numai 18 ani şi jumătate.

Şoferul autoturismului a intrat în intersecţie pe culoarea verde a semaforului, fără a ţine cont de faptul că ambulanţa se afla în misiune, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, şi, declară el, nu a observat autoutilitara care se deplasa pe linia de tramvai. Impactului puternic a făcut ca ambulanţa să fie răsturnată pe o parte.

In urma  acestui accident, pasagerul, dar şi pacientul aflat pe targă, în spatele autotutilitarei, au fost răniţi, fiind transportaţi de urgenţă la spital.

Tânărul de şofer de numai 18 ani şi jumătate a scăpat doar cu o sperietură zdravănă, asemeni şoferului ambulanţei, însă cel aflat la volanul autoturismului BMW va avea de dat explicaţii poliţiştiilor sosiți la faţa locului, care au demart deja o anchetă în acest sens.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore