Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAccident VIOLENT la Timişoara. AMBULANŢĂ răsturnată după ce un BMW a lovit-o...

Accident VIOLENT la Timişoara. AMBULANŢĂ răsturnată după ce un BMW a lovit-o în plin, pe linia de tramvai FOTO+VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

O ambulanţă se deplasa pe liniile de tramvai de pe Bulevardul Liviu Rebreanu dinspre Calea Şagului cu destinaţia Spitalul Judeţean, transportând un pacient pe targă, iar la intersecţia cu Bulevardul Constantin Brâncoveanu, a fost izbită violent de un autoturism BMW la volanul căreia se afla un tânăr şofer, începător, cu vârsta de numai 18 ani şi jumătate.

Şoferul autoturismului a intrat în intersecţie pe culoarea verde a semaforului, fără a ţine cont de faptul că ambulanţa se afla în misiune, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, şi, declară el, nu a observat autoutilitara care se deplasa pe linia de tramvai. Impactului puternic a făcut ca ambulanţa să fie răsturnată pe o parte.

In urma  acestui accident, pasagerul, dar şi pacientul aflat pe targă, în spatele autotutilitarei, au fost răniţi, fiind transportaţi de urgenţă la spital.

Tânărul de şofer de numai 18 ani şi jumătate a scăpat doar cu o sperietură zdravănă, asemeni şoferului ambulanţei, însă cel aflat la volanul autoturismului BMW va avea de dat explicaţii poliţiştiilor sosiți la faţa locului, care au demart deja o anchetă în acest sens.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=XsKUoKvkVhY&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Accident grav pe Calea Șagului din Timișoara! O mașină a ajuns pe contrasens, a lovit doi pietoni și a distrus mai multe autoturisme

Un accident grav de circulație a avut loc în această după amiază pe Calea...

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, protagonistul unui accident rutier, sub influența alcoolului

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, actualmente patron al unui hotel și azil de...