Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAtenție! Amenzi de 500 de lei pentru depozitarea de moloz și gunoi...

Atenție! Amenzi de 500 de lei pentru depozitarea de moloz și gunoi pe spațiul public

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sesizați telefonic, polițiștii locali s-au deplasat pe str. Carei unde un cetățean a reclamat faptul că în spatele imobilului nr. 7 au fost abandonați mai mulți saci cu moloz și alte deșeuri urbane. Agenții de poliție l-au identificat pe cel care a depozitat deșeurile și l-au amendat cu 500 lei. O altă persoană a fost de asemenea sancționată de polițiștii locali deoarece a depozitat pe spațiul verde țigla dată jos de pe acoperișul unui imobil de pe str. 1 Decembrie, la care se făceau amenajări.

Acest aspect a fost semnalat tot telefonic de un cetățean. Reamintim că deşeurile rezultate din reparaţii şi amenajări interioare, în cantităţi de sub 1 mc,  precum şi deşeurile de echipamente electrice şi electronice – DEEE, se preiau gratuit de la populaţie prin punctele de colectare-preluare situate pe Al. Avram Imbroane nr.70, Calea Torontalului nr.94, Str. Energiei nr.3, Calea Moşniţei nr.2, iar pentru cantități mai mari cei care efectuează lucrări trebuie să-și închirieze contra cost containere special pentru depozitare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare