ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Atenție! Amenzi de 500 de lei pentru depozitarea de moloz și gunoi pe spațiul public

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sesizați telefonic, polițiștii locali s-au deplasat pe str. Carei unde un cetățean a reclamat faptul că în spatele imobilului nr. 7 au fost abandonați mai mulți saci cu moloz și alte deșeuri urbane. Agenții de poliție l-au identificat pe cel care a depozitat deșeurile și l-au amendat cu 500 lei. O altă persoană a fost de asemenea sancționată de polițiștii locali deoarece a depozitat pe spațiul verde țigla dată jos de pe acoperișul unui imobil de pe str. 1 Decembrie, la care se făceau amenajări.

Acest aspect a fost semnalat tot telefonic de un cetățean. Reamintim că deşeurile rezultate din reparaţii şi amenajări interioare, în cantităţi de sub 1 mc,  precum şi deşeurile de echipamente electrice şi electronice – DEEE, se preiau gratuit de la populaţie prin punctele de colectare-preluare situate pe Al. Avram Imbroane nr.70, Calea Torontalului nr.94, Str. Energiei nr.3, Calea Moşniţei nr.2, iar pentru cantități mai mari cei care efectuează lucrări trebuie să-și închirieze contra cost containere special pentru depozitare.

 

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore