marți,27,iulie,2021
AcasăStiriIdee marca Robu: Complexul Studentesc din Timisoara, zona pietonala!

Idee marca Robu: Complexul Studentesc din Timisoara, zona pietonala!

Peimarul Timișoarei are planuri de reoganizare a Complexului Studențesc din Timișoara. Zona ar putea deveni pietonală, iar singura stradă pe care ar putea pătrunde mașinile ar fi Aleea FC Ripensia, mașinile urmând a fi parcate într-o parcare cu mai multe nivele care ar putea fi construită lângă sala sporturilor ”Constantin Jude” (fostă Olimpia).

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, are idei noi: campusul universitar al capitalei Banatului să fie transformat în zonă pietonală cu alei și spații verzi extinse pe actualele străzi, cu excepția Aleii FC Ripensia, unde ar urma să circule în continuare mașini. Pentru a afla dacă ideea sa ar putea prinde contur, edilul a postat un nou sondaj pe pagina sa de Facebook, al 37-lea din acest an.

”Cum considerați ideea transformării Complexului Studențesc în zonă pietonală, cu trafic auto doar pe str. Aleea FC Ripensia? Tot ce-i ocupat între cămine acum de mașini ar deveni spațiu verde, de relaxare, iar pe alei, studenții s-ar putea plimba în liniște, nederanjați de tot felul de “jmecheri”, care nu respectă nimic și pe nimeni. Ideea ar fi însoțită de construirea unei mari parcări multinivel, lângă Sala Olimpia, unde studenții cu mașini să și le poată lăsa”, a scris Nicolae Robu pe pagina sa, la ora redactării acestui material votând deja în cadrul sondajului aproape cinci mii de persoane, 86% dintre acestea fiind de acord cu propunerea lui Robu.

Puteți vota mai jos în sondajul inițiat de primarul Timișoarei, cu condiția să nu fiți blocat pe pagina sa de Facebook.

SONDAJUL NR. 37 PE 2019Cum considerați ideea transformării Complexului Studențesc în zonă pietonală, cu trafic auto…

Publicată de Nicolae Robu pe Marţi, 4 iunie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,923FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
160CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
184CititoriConectați-vă
46,900AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente