ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Copaci, gazon si flori, noul ”spatiu verde” pe strazile Cluj, Aries si Calea Martirilor

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Administrația publică locală din Timișoara anunță că, după ce a rebilitat străzile Arieș și Cluj, dar și Calea Girocului, pe acestea a demarat intervenția la nivel de spații verzi, care vor fi formate din covor nou de gazon rulat, peste 100 de copaci, dar și o mulțime de flori.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu a ținut să se laude cu o nouă etapă a reabilitării străzilor Arieș și Cluj, dar și cu Calea Martirilor, amintind că acestea au o ”funcționalitate excelentă, dar și aspect frumos”. totul după ce angajații tocmiți de Primăria Timișoara au început să planteze copaci, să monteze rulouri cu gazon și să planteze flori la marginea carosabilului pe străzile amintite.

”Străzile Cluj, Arieș și Calea Martirilor au fost modernizate recent. Pe ele se circulă excelent acum, mai ales că sistemul de management al traficului asigură și undă verde. Ce urmează să se facă în continuare este amenajarea spațiilor verzi vechi și nou create și plantarea de aliniamente de copaci. Nu mai puțin de 120 de copaci superbi, cu floare roz/violet, vor fi plantați -prunus pisardi, respectiv robinia pseudoacacia rouge-.”, a explicat edilul Timișoarei, prin intermediul paginii sale de Facebook.

Robu a fost completat de ”secundul” său liberal, Dan Diaconu, care a oferit puțin mai multe adetalii cu privire la intervenția la nivelul spațiului verde. ”Suntem în plină campanie de plantare de noi aliniamente, reamenajare de spațiu verde, după finalizarea lucrărilor la trama stradală în zona Cluj-Arieș-Martirilor. 120 de noi copaci, în balot, din speciile prunus pisardi (cireș ornamental), respectiv robinia pseudoacacia rouge (salcâm violet) vor crea aliniamente noi și le vor completa pe cele existente. Spațiile verzi sunt reamenajate prin utilizarea gazonului rulat și prin plantare de flori. Zona monumentului «Deschidere», opera a lui Ingo Glass, e reamenajata pentru a pune în valoare opera de artă. Toate spațiile reamenajate beneficiază de sisteme de irigare pentru întreținerea lor corespunzătoare”, a detaliat cel care ocupă funcția de viceprimar în Primăria Timișoara.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore