ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ajung la Timisoara si o iau RAZNA!? Un spaniol, prins cand rupea flori din jardinierele de pe Podul Miachelangelo

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un student spaniol a fost surprins de polițiștii locali deteriorând jardinierele cu flori de pe Podul Michelangelo din Timișoara. Bărbatul a fost prins în momentul în care rupea florile din jardiniere și le arunca peste balustrada podului.

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona centrală, în această dimineață, au depistat, în jurul orei 04:00, o persoană care a deteriorat jardinierele cu flori de pe Podul Michelangelo. Cel în cauză a rupt florile din jardiniere și le arunca pur și simplu peste balustradă, înspre Parcul Copiilor. Acesta a fost identificat în persoana lui Q.L., din declarațiile sale reieșind faptul că este student venit din Spania.

Bărbatul era împreună cu un alt coleg, tot spaniol, și s-au gândit să se ”distreze” deteriorând ghivecele ornamentale. Cel în cauză a fost sancționat cu amendă de 2.500 lei conform HCL 371/2007 modificată.

”Poliția Locală atrage din nou atenția persoanelor care deteriorează sau distrug materialul dendrofloricol, băncile, coșurile de gunoi stradal, alte obiecte de mobilier urban că vor fi sancționate drastic. De menționat că, de-a lungul timpului, mai mulți străini au fost depistați de polițiștii locali deteriorând jardinierele de pe Podul Michelangelo, dar și din împrejurimi. Până acum au fost surprinși în această postură, pe lângă români, și italieni, nemți, belgieni, spanioli, portughezi, turci, israelieni, austrieci și moldoveni”, amintesc oamenii legii din Timișoara.

Foto: arhivă

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore