Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialRecord de amenzi pentru vânzarea de alcool în Complexul Studenţesc

Record de amenzi pentru vânzarea de alcool în Complexul Studenţesc

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Inspecţie Comercială au efectuat şi în aceste zile verificări la societăţile comerciale care îşi desfăşoară activitatea în perimetrul Campusului Universitar din Timişoara şi care sunt obligate să respecte prevederile HCL 193/2013 referitoare la condiţiile de desfăşurare a activităţilor comerciale, de alimentaţie publică sau prestări servicii în zona delimitată.

Una din principalele prevederi din actul normativ se referă la comercializarea de băuturi alcoolice în perimetrul Campusului Universitar care este interzisă. Astfel, la fiecare control s-a constatat că angajatii societătii Illinois Com SRL nu respectă această prevedere, motiv pentru care şi de această dată s-a întocmit proces-verbal de sancţionare în valoare de 2.500 lei.

Sancţiunea aplicată astăzi este a 17-a amendă aplicată acestei societăţi comerciale, firma cumulând într-un an de zile amenzi însumând 35.000 de lei, anunţă Poliţia Locală Timişoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare